Bel voor meer informatie 06-19977635

Artidor Explosion Safety

Gespecialiseerd in de productie van explosieveilige apparatuur

Artidor Explosion Safety B.V. is een onderneming met een groot technisch hart. Met een achtergrond in productinnovatie en -ontwikkeling hebben zij zich  gespecialiseerd in de productie van explosieveilige apparatuur conform de Europese Richtlijn 94/9/EC (ATEX 95). Hiervoor is veel gespecialiseerde kennis nodig die door de ontwikkeling van internationale standaards zich volop beweegt. Doordat Artidor al vele jaren deel uitmaakt van de nationale en Europese normcommissies, weten ze altijd vroegtijdig en uitmuntend de juiste normen.

Mediapackage kreeg de vraag om de huidige video van Artidor te voorzien van een Duitse voice-over. Zo kan ook de internationale klant een kijkje nemen achter de schermen voor een duidelijk beeld van Artidor. Mediapackage kan video’s aanleveren in elke gewenste taal

Deel dit:

Films in dezelfde categorie

Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Last van de overheid?

Kamer van Koophandel

artidor

Artidor Explosion Safety

Artidor Explosion Safety

Gespecialiseerd in de productie van explosieveilige apparatuur

Artidor Explosion Safety

Professionele service en optimale kwaliteit!

page_videosvanaf

icon_ribbonUitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Mediapackage streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. U vindt bij ons altijd een prachtige bedrijfsfilm binnen uw budget.

icon_lightFlexibel, creatief en betrokken

Laat de creatieve visie van Mediapackage voor u werken. Ons team kan ieder concept uitwerken en is altijd betrokken bij uw succes.

icon_wandHerkenbare, effectieve videomarketing

Breng uw boodschap op een sprekende, herkenbare manier tot leven – kies voor de effectieve bedrijfsfilms van Mediapackage.

icon_videoAltijd een oplossing op maat

De specialisten van Mediapackage begrijpen wat u wilt bereiken. Wij vertalen uw visie moeiteloos naar een bedrijfsfilm op maat.

Vraag een offerte aan