Bel voor meer informatie 06-19977635

Het team van ons video productie bedrijf

Mediapackage heeft één missie: wij willen er als video productie bedrijf voor zorgen dat uw boodschap altijd optimaal bij uw doelgroep aankomt. Of u nu informatie wilt delen over uw bedrijf, potentiële klanten wilt aanspreken of investeerders wilt overtuigen van uw waarde – bij ons video productie bedrijf vindt u altijd een sprekende oplossing die past bij wat u voor ogen heeft. Uiteraard zou dit niet mogelijk zijn zonder een betrokken team van getalenteerde professionals.

Ons video productie bedrijf werkt met een ervaren groep cameramensen, marketingspecialisten, designers en video experts om de productie en montage van uw video optimaal te kunnen realiseren. Het resultaat is een sterke creatieve visie en een breed portfolio van bedrijfsfilms, promotiefilms en corporate video. Wilt u ons team ontmoeten? Mediapackage stelt zich graag aan u voor!

Bekijk het portfolio van ons team

Wilt u weten wat het team van Mediapackage voor u kan doen? Ons portfolio biedt een duidelijk beeld van de kwaliteit van ons team en de mogelijkheden van ons video productie bedrijf.

Kamer van Koophandel
bright idea
bedrijfsfilm payrolling
Dierenziekenhuis Eindhoven
FlexInHouse
Sterkliniek Dierenartsen Oss
bedrijfsfilm machinepark
CGOB de Herberg
Competence Factory Animatie
2
4
3
7
CKO de Herberg
Schermafbeelding 2014-04-30 om 17.26.09
bedrijfsfilm interconnect
Bedrijfsfilm Tourmaline
Schermafbeelding 2014-01-17 om 10.17.59
0
verstappenontwerpen
verstappen
dierenkliniek
les_petits4
les_petits1
les_petits3
mvm_motoren
mvm_motoren_verhuur
flowertrade
fonshof
EPR
vandeven
vlic
partycentrum
adbrak
wisselautomaten
wisselautomaten
artidor
meettechniek
strooipop

Ontmoet ons team

Loes Huibers

IMG_4998

Algemeen Directeur
Verantwoordelijk voor algemeen management, account afdeling, planning, coaching, relatiebeheer, new business, conceptontwikkeling, beleid en strategie.

Na jarenlange ervaring in de media wereld ben ik in 2011 gaan proeven van het ondernemerschap. Video’s maken is 1 ding, maar door mijn marketing achtergrond gaan wij net wat verder dan alleen de productie. Wat mij boeit: Mensen die passie hebben en die met passie kunnen vertellen. Dat kom ik natuurlijk vaak tegen op de werkvloer en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Een opdracht moet je gegund worden: “Als je een vuist maakt, kun je geen hand geven” .
Bij ons kun je terecht voor een eerlijk, open advies gesprek. Ook interesse in een gratis en vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op, ik kom graag een keer op de koffie om u te laten zien wat online video voor u kan betekenen!

Remco van der Beek

remcokl2013

Sales & Marketing
Verantwoordelijk voor accountmanagement, marketing en de creativiteit binnen in het bedrijf.

Inmiddels draai ik al heel wat jaartjes mee in de Media wereld en ben ik zowel in het online als offline media wereld actief geweest. Het leuke van mijn werk is de afwisseling van de werkzaamheden en de leuke klanten, elk bedrijf is anders met hun personeel, producten en of diensten. Ik ga graag de uitdaging aan.

Mediapackage staat voor optimaal advies en top kwaliteit ook een interresse in een vrijblijvende afspraak neem dan eens contact met ons op.

Bastiaan Lap

 

Binnendienst Medewerker

Eefje Maas

eefje

Cameravrouw / Editor
Verantwoordelijk voor het filmen en de algehele nabewerking: montage, geluidsmixage en vormgeving

Sinds 2006 ben ik actief bezig met het audiovisuele vak. Vanaf het moment dat ik voor het eerst in aanraking kwam met filmen en monteren, is het een steeds grotere passie voor mij geworden. Met het feit dat ik er mijn werk van heb weten te maken voel ik me dan ook bevoorrecht.

Iedere productie is er één om me weer helemaal voor in te zetten en er weer iets heel moois van te maken: een prettige samenwerking, een top eindresultaat en een tevreden klant is dan ook iedere keer weer mijn doel.

Gideon van Eeden

 

Cameraman / Editor

Anne de Haan

anne

Tekstschrijfster
Anne de Haan is onze vaste freelance tekstschrijver. Als geen ander weet zij dat een goede (voice-over)tekst cruciaal is voor een succesvolle bedrijfsvideo. Anne verwoordt uw boodschap met sterke, pakkende teksten die uw doelgroep en potentiële klant aanspreken.  

Olav Acker

DSC00873

Social Media Specialist