Bel voor meer informatie 06-19977635

Een overtuigende corporate video maken?

Zoekt u een effectieve manier om investeerders te overtuigen van de waarde van uw onderneming? Wilt u uw zakelijke klanten een duidelijk beeld geven van uw producten of diensten, of heeft u behoefte aan instructie- of trainingsvideos voor intern gebruik in uw organisatie? Een corporate video kan op talloze manieren worden ingezet, maar er is altijd één bindende factor: een corporate video moet altijd in staat zijn om de aandacht van uw publiek vast te houden.

Mediapackage begrijpt dit als geen ander. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw corporate video een overtuigend beeld neerzet van uw onderneming, visie en toegevoegde waarde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij veel tijd besteden aan conceptualisatie en ontwikkeling – het team van Mediapackage streeft altijd naar het best haalbare resultaat.

Bekijk de corporate videos van Mediapackage

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze creatieve visie? Het portfolio van Mediapackage geeft een duidelijk beeld van wat wij op gebied van corporate video voor u kunnen realiseren.

Kamer van Koophandel
bright idea
bedrijfsfilm payrolling
Dierenziekenhuis Eindhoven
FlexInHouse
Sterkliniek Dierenartsen Oss
bedrijfsfilm machinepark
CGOB de Herberg
Competence Factory Animatie
2
4
3
7
CKO de Herberg
Schermafbeelding 2014-04-30 om 17.26.09
bedrijfsfilm interconnect
Bedrijfsfilm Tourmaline
Schermafbeelding 2014-01-17 om 10.17.59
0
verstappenontwerpen
verstappen
dierenkliniek
les_petits4
les_petits1
les_petits3
mvm_motoren
mvm_motoren_verhuur
flowertrade
fonshof
EPR
vandeven
vlic
partycentrum
adbrak
wisselautomaten
wisselautomaten
artidor
meettechniek
strooipop

Professionele service en optimale kwaliteit

page_videosvanaf

icon_ribbonUitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Mediapackage streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. U vindt bij ons altijd een prachtige bedrijfsfilm binnen uw budget.

icon_lightFlexibel, creatief en betrokken

Laat de creatieve visie van Mediapackage voor u werken. Ons team kan ieder concept uitwerken en is altijd betrokken bij uw succes.

icon_wandHerkenbare, effectieve videomarketing

Breng uw boodschap op een sprekende, herkenbare manier tot leven – kies voor de effectieve bedrijfsfilms van Mediapackage.

icon_videoAltijd een oplossing op maat

De specialisten van Mediapackage begrijpen wat u wilt bereiken. Wij vertalen uw visie moeiteloos naar een bedrijfsfilm op maat.

Kies de beste corporate video

Altijd optimaal resultaat

highfive

Mediapackage besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van uw corporate video. Wij werken altijd met u samen om uw wensen en doelen het beste te kunnen uitbeelden en maken uitsluitend gebruik van ervaren professionals en moderne, hoogwaardige apparatuur. Zo weet u altijd zeker dat uw corporate video er prachtig uit zal zien.

Voordelige corporate video

2012-olympics-perfectly-timed-graphic-overlay-oympic-ring-glasses

Op zoek naar een corporate video die binnen uw marketingbudget past? Bij Mediapackage vindt u altijd een voordelige oplossing. Onze unieke aanpak maakt het mogelijk om binnen ieder budget een hoogwaardige corporate video te realiseren. Dankzij onze duidelijke communicatie komt u daarbij nooit voor verrassingen te staan.

Direct toegang tot vakkennis

highfive

Het produceren van een corporate video is zelden eenvoudig. Gelukkig vindt u bij Mediapackage niet alleen professionele ondersteuning, maar ook veel relevante informatie. Onze specialisten plaatsen regelmatig nieuws, tips en best practices op ons blog. Zo kunt u zich eenvoudig voorbereiden op de productie van uw corporate video.

Mediapackage maakt uw corporate video uniek!

Of u nu wilt informeren, inspireren of overtuigen, één ding is zeker – een goede corporate video heeft altijd een uniek, herkenbaar karakter. Het team van Mediapackage kan u hierbij helpen. Wij stellen uw corporate video zo samen dat deze niet alleen perfect aansluit op uw doelen, maar ook op de uitstraling van uw onderneming. Zo krijgt u altijd het beste resultaat.

Heeft u een specifiek idee voor een corporate video of wilt u de mogelijkheden graag met onze experts verkennen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Mediapackage voor een afspraak!

vragen

offerte