Bel voor meer informatie 06-19977635

Opvallen met uw beursvideo?

Een beursdeelname is een belangrijk moment voor uw bedrijf. De bezoekers van een vakbeurs of evenement zijn immers vaak al geïnteresseerd in uw branche. Daardoor heeft u een unieke kans om potentiële klanten gericht aan te spreken en te overtuigen van de waarde van uw producten of diensten. Maar hoe haalt u nu het meeste uit deze kans? Hoe zorgt u ervoor dat uw aanwezigheid goed opvalt en ook na afloop van de beurs in de herinneringen van de bezoekers blijft hangen?

Als u de aandacht op uw bedrijf wilt vestigen, dan is een beursvideo en uitstekend hulpmiddel. Bezoekers worden tijdens beurzen en evenementen gebombardeerd met informatie – een goede beursvideo helpt om de schaarse aandacht prominent op uw producten of diensten te vestigen. Mediapackage heeft alles in huis om deze unieke beursvideo voor u te realiseren.

Bekijk de beursvideos in ons portfolio

Zou u graag een voorbeeld willen zien van een effectieve beursvideo? Bekijk het portfolio van Mediapackage en maak kennis met de voordelen van onze uitgebreide professionele ervaring.

Kamer van Koophandel
bright idea
bedrijfsfilm payrolling
Dierenziekenhuis Eindhoven
FlexInHouse
Sterkliniek Dierenartsen Oss
bedrijfsfilm machinepark
CGOB de Herberg
Competence Factory Animatie
2
4
3
7
CKO de Herberg
Schermafbeelding 2014-04-30 om 17.26.09
bedrijfsfilm interconnect
Bedrijfsfilm Tourmaline
Schermafbeelding 2014-01-17 om 10.17.59
0
verstappenontwerpen
verstappen
dierenkliniek
les_petits4
les_petits1
les_petits3
mvm_motoren
mvm_motoren_verhuur
flowertrade
fonshof
EPR
vandeven
vlic
partycentrum
adbrak
wisselautomaten
wisselautomaten
artidor
meettechniek
strooipop

Professionele service en optimale kwaliteit

page_videosvanaf

icon_ribbonUitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Mediapackage streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. U vindt bij ons altijd een prachtige bedrijfsfilm binnen uw budget.

icon_lightFlexibel, creatief en betrokken

Laat de creatieve visie van Mediapackage voor u werken. Ons team kan ieder concept uitwerken en is altijd betrokken bij uw succes.

icon_wandHerkenbare, effectieve videomarketing

Breng uw boodschap op een sprekende, herkenbare manier tot leven – kies voor de effectieve bedrijfsfilms van Mediapackage.

icon_videoAltijd een oplossing op maat

De specialisten van Mediapackage begrijpen wat u wilt bereiken. Wij vertalen uw visie moeiteloos naar een bedrijfsfilm op maat.

Kies de beste beursvideo

Inspirerend en interessant

highfive

Een beurs is niet hetzelfde als een reclame. Wilt u bezoekers enthousiast maken voor uw bedrijf, dan zult u ervoor moeten zorgen dat uw boodschap hun aandacht echt waard is. Mediapackage begrijpt dit als geen ander. Wij werken met u samen om de meest interessante en relevante beursvideo voor uw doelgroep te produceren.

Een voordelige beursvideo

2012-olympics-perfectly-timed-graphic-overlay-oympic-ring-glasses

Beursdeelnames zijn vaak niet goedkoop. Gelukkig hoeft u zich bij Mediapackage geen zorgen te maken over de kosten van uw beursvideo. Ons unieke productieproces maakt het mogelijk om professionele kwaliteit te bieden tegen voordelige kosten. Hierdoor zijn de baten van uw beursvideo altijd groter dan de kosten.

Altijd perfect op de hoogte

highfive

Wilt u weten waar u op moet letten wanneer u een beursvideo laat maken? Mediapackage deelt graag ervaringen en inzichten uit de videoproductiebranche. Ons blog staat vol met tips uit de praktijk die u kunt gebruiken om uw beursvideo nog effectiever te maken. Meer weten? Lees de verhalen van onze experts!

Laat uw beursvideo bij Mediapackage maken!

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en zou u graag willen weten hoe een beursvideo uw aanwezigheid kan versterken? Heeft u al een specifiek idee of concept voor een beursvideo en wilt u deze graag met een specialist bespreken? Het team van Mediapackage helpt u graag om uw beursdeelname tot een succes te maken.

Neem contact op met Mediapackage om de mogelijkheden voor uw beursvideo te bespreken, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Uw vragen worden altijd snel en professioneel beantwoord.

vragen

offerte