Bel voor meer informatie 06-19977635

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm?

Video speelt een belangrijke rol in het leven van de moderne consument. Het medium is in onze digitale wereld toegankelijker dan ooit en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun doelgroepen op deze manier te bereiken. De kracht en veelzijdigheid van videoproducties bieden haast oneindige ruimte om nieuwe producten en diensten overtuigend te presenteren. Toch vormen de kosten van een bedrijfsfilm voor veel ondernemingen helaas nog steeds een drempel.

Mediapackage neemt deze drempel graag voor u weg. Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om tegen voordelige kosten een bedrijfsfilm van uitstekende kwaliteit te produceren. Daardoor kunt u bij ons al voor €995 een sprekende bedrijfsvideo laten ontwikkelen, geheel in uw eigen stijl en met professionele voice-over. De resultaten en de kosten van uw bedrijfsfilm zijn dus altijd in balans.

 

Het voordelige aanbod van Mediapackage

Wilt u weten wat het team van Mediapackage voor uw onderneming kan betekenen? Bekijk ons uitgebreide portfolio en ontdek wat er binnen de kosten van uw bedrijfsfilm allemaal mogelijk is!

Kamer van Koophandel
bright idea
bedrijfsfilm payrolling
Dierenziekenhuis Eindhoven
FlexInHouse
Sterkliniek Dierenartsen Oss
bedrijfsfilm machinepark
CGOB de Herberg
Competence Factory Animatie
2
4
3
7
CKO de Herberg
Schermafbeelding 2014-04-30 om 17.26.09
bedrijfsfilm interconnect
Bedrijfsfilm Tourmaline
Schermafbeelding 2014-01-17 om 10.17.59
0
verstappenontwerpen
verstappen
dierenkliniek
les_petits4
les_petits1
les_petits3
mvm_motoren
mvm_motoren_verhuur
flowertrade
fonshof
EPR
vandeven
vlic
partycentrum
adbrak
wisselautomaten
wisselautomaten
artidor
meettechniek
strooipop

Professionele service en optimale kwaliteit

page_videosvanaf

icon_ribbonUitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Mediapackage streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. U vindt bij ons altijd een prachtige bedrijfsfilm binnen uw budget.

icon_lightFlexibel, creatief en betrokken

Laat de creatieve visie van Mediapackage voor u werken. Ons team kan ieder concept uitwerken en is altijd betrokken bij uw succes.

icon_wandHerkenbare, effectieve videomarketing

Breng uw boodschap op een sprekende, herkenbare manier tot leven – kies voor de effectieve bedrijfsfilms van Mediapackage.

icon_videoAltijd een oplossing op maat

De specialisten van Mediapackage begrijpen wat u wilt bereiken. Wij vertalen uw visie moeiteloos naar een bedrijfsfilm op maat.

Meer bedrijfsfilm voor minder kosten

Maximale aandacht voor uw boodschap

highfive

Mediapackage begrijpt als geen ander wat u met uw bedrijfsfilm wilt bereiken – maximale aandacht voor uw onderneming, producten of diensten. Dankzij onze ervaring met videoproducties weten wij precies hoe wij de interesse van uw doelgroep kunnen aanwakkeren. Tegelijkertijd houden wij de kosten van uw bedrijfsfilm voordelig.

Uitstekende kwaliteit en ondersteuning

2012-olympics-perfectly-timed-graphic-overlay-oympic-ring-glasses

Service en ondersteuning zijn bij Mediapackage altijd inbegrepen in de kosten van uw bedrijfsfilm. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw ideeën goed tot hun recht komen in het productieproces. Onze specialisten zijn betrokken bij uw doelen en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte blijft van belangrijke vorderingen.

De beste praktijkinzichten

highfive

Kennis is gratis. Mediapackage heeft over de jaren veel ervaring opgedaan met het conceptualiseren, ontwikkelen en produceren van bedrijfsfilms. Deze inzichten delen wij graag met u. Wilt u weten wat de onmisbare ingrediënten van een goede bedrijfsvideo zijn? Onze experts plaatsen regelmatig handige tips en best practices op ons blog.

Benieuwd naar de kosten van uw bedrijfsfilm?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening, of heeft u een speciaal idee voor een video en wilt u graag weten hoeveel uw bedrijfsfilm precies zou kosten? Mediapackage  communiceert altijd duidelijk over de kosten van uw bedrijfsfilm. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Meer weten? Neem contact op met Mediapackage om een afspraak te maken, of vraag online een vrijblijvende offerte aan voor een inzicht in de kosten van uw bedrijfsfilm. Ons team helpt u graag verder.

vragen

offerte